Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Betalning

Vi På mica Fashion använder oss av 4 olika betalsätt

    • Fakturaköp genom Svea Webpay (kostnad 29 kr)

  • Delbetalning genom Svea Webpay
  • Betalning med kreditkort via PayPal
  • Direkt betalning till bank via Payson

 

leggings

Svea Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste Du ange Ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att Du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av MicaFashion överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Observera att alla ordrar måste skickas till den aktuella folkbokföringsadress Du är registrerad på, samt att en avgift på 29 kr tas ut för faktura köp.

Svea Delbetalning 

Svea Ekonomi AB erbjuder Dig som privatperson att, efter godkänd kreditprövning som sker efter Du fyllt i personuppgifterna i Kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal.

Ett kontoavtal innebär att Du får en kredit som Du kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle Du betalar till Svea så kan Du disponera motsvarande kreditutrymme som Du amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer Du genom att kryssa i det alternativ som passar Dig bäst. Du åtar Dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att Du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val Du gjort. Självklart kan Du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om Du vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp, kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden, den lägsta månadsbetalningen att höjas. Ju kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill Du ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan Du kontakta Svea på telefon 08-7352969 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om Du utnyttjar kontokrediten för flera inköp, att tillsvidare fakturera Dig separat för de olika köpen. Självklart slipper Du i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om Du inte särskilt meddelar Svea, kommer Svea att för Din räkning betala Ditt inköp hos MicaFashion.se .

Har Du några frågor så kan Du ringa 08–7352969 för närmare information. Läs mer om de allmänna villkoren på www.sveawebpay.se/kontovillkor

 

Betala med kredit/betalkort via PayPal


Säker betalning via PayPal kan göras på två sätt:

    • Betala direkt med Ditt kredit/betalkort.(Inget Paypalkonto Behövs)

  • Betala från Ditt PayPal konto.


I webbutiken anger Du ditt namn och e-postadress. Därefter flyttas Du till PayPals betalserver för att genomföra Ditt köp och där väljer Du om Du vill betala med kort eller från Ditt PayPal konto.

Säker betalning över Internet:

PayPal har erbjudit sin betallösning på Internet sedan 1998 och är i dag representerat i över 100 länder.

Informationen skyddas av SSL med en krypteringsnyckellängd på 168 bitar (den högsta nivån på marknaden).

Kreditkortsinformation:

Handlare som använder PayPal ser aldrig Ditt kreditkortsnummer när Du betalar med PayPal.

Direkt Betalning Via Payzon

Micafashion.se erbjuder direkt bankbetalning via Payson, för dig som är kund i Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in med din bankdosa. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

 

 

Personuppgiftlagen  (PUL)


Nyhetsbrev
Inställningar
Priser visas Inkl. moms
Erbjudanden
BABY-DOLL SARESIA Märke Saresia, Modell 18108 Storlek: One Size S/M 3...
199kr
399kr 
Populärt / Nytt
Reklam
Nyhetsbrev! Skriv din mejlCopyright © Mica Fashion